Nyheter från flervariabelanalys :

Kursstart Vårterminen 2016

2016 04 03

Nu startar distanskursen i flervariabelanalys, mag312, vid högskolan i gävle, vårterminen 2016. Vi håller på till tentamen 8 juni med omtenta i Augusti. Hoppas att alla har lyckats registrera sig här på sajten och kan lämna en välkomsthälsning i forumet Kursen är organiserade mha vekkaplaneringar som ni kommer åt via länkarna på sajten. Varje vecka finns föreläsningar och räkneövningar att arbeta med, som är ett stöd för det ert arbete med kursens rekommenderade uppgifter. När ni fastnar så vänder ni er i första hand till kursens forum. Era frågor och mina svar blir då tillgängliga för alla vilket gör att vi tillsammans lämnar ett spår av kunskapsarbete efter oss som kan komma andra till nytta.

Inlämningsuppgifter ::
Denna vår erbjuder jag fyra inlämningsomgångar som ger bonuspoäng till tentamen. Era lösningar skickar ni in via BlackBoard på hig.
Datorlaboration ::
Förutom tentan så ingår också en datorlaboration som obligatoriskt moment. Denna handlar mest om att visualisera flervariabelfunktioner. Den innehåller också ett moment om att generera latexkod. Börja gärna med latexuppgiften eftersom den hjälper er att skriva matematik i forumet mha latexkod. Detta kan underlätta och precisera en del frågor.
Examination ::
Kursen examineras med en tentamen som preliminärt ligger den 8 juni 2016. Nu är det bara att sätta igång! Lycka till!

Sök i Flervariabelanalys.se
Veckoplaneringar :

Terminologi:: En vekka är för en kvartsfartskurs
två vanliga veckor.

Kursinformation :
Miniföreläsningar
Föreläsningar
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Räkneövningar
Kategorier